Çakırlar İlkokulu

Telefon : 0 242 439 40 59
Belgegeçer : 0 242 439 40 31
WEB https://cakirlarilkokulu.meb.k12.tr
Adres : ZÜMRÜT MAH. ULUÖNDER ATATÜRK CAD. ÇAKIRLAR İLKOKULU BLOK NO 160 KONYAALTI / ANTALYA
VİZYON : Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
MİSYON : Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını yaratmak için VARIZ...
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1983
Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : 501, 512, 521 Nolu Otobüsler
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine Uzaklık :12 km İl Merkezine Uzaklık :16,8 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :